• Processen
  Processen
 • Social ansvarlighed
  Social ansvarlighed
 • Fantastisk kaffe
  Fantastisk kaffe
 • Latte Art mestre
  Latte Art mestre
 • Passion og teknologi
  Passion og teknologi

VORES PRODUKT Da vi er et Italiensk funderet kafferisteri, rister vi kaffen i Italien. På den måde kan vi give vores kunder leveringsgaranti så i ikke skal gå og vente på vi først for ristet kaffen færdig herhjemme. Kaffe kan stort set kun dyrkes omkring ækvatorbæltet. Så al vores kaffe er forholdsvis fra Afrika og Sydamerika. I dag kender de fleste til kaffe, men faktisk er det en forholdsvis ny opdagelse i Europa, da kaffen først kom til Europa i det 16. - 17. århundrede.

website7 

Kaffetræet er botanisk kendt som Coffea og hører til Rubiaceae familien, som er meget rig på sorter. Der findes mange varianter og sorter inden for kaffetræer (Coffea), men typisk anvendes primært Coffea Arabica og Coffea Canephora. De to varianter adskiller sig på mange områder bl.a. dyrkes de forskellige steder på kloden grundet behovet for forskellige vækstbetingelser, de har forskellig kommerciel værdi og så smager de forskelligt. Inden for varianten Coffea Arabica anvendes mange sorter som f.eks. caturra, bourbon, mundo novo og catuaì, hvorimod sorten "Robusta" primært anvendes indenfor Coffea Canephora varianten. Faktisk omtales Coffea Canephora varianten primært som Coffea Robusta, i dag.

website3

We use cookies to make this website work better for you and to track site visits anonymously. You can opt out if you like.