• Processen
  Processen
 • Social ansvarlighed
  Social ansvarlighed
 • Fantastisk kaffe
  Fantastisk kaffe
 • Latte Art mestre
  Latte Art mestre
 • Passion og teknologi
  Passion og teknologi

SERVICE PÅ CAFÉERNE Hos Caffè River er en vores største dyder vores service. Vi har de bedste baristakonsulenter som ved alt om vores produkter, historien og hvor det kommer fra. Som en del af den service er det også os i ringer til når jeres maskiner går i udu. Vi samarbejder nemlig selv med en håndplukket skare af branchens bedste maskinereperatører, elektrikere og filterskiftere. Så som altid, hvis problemet er ude:

 website9

Ring på +45 3336 9936 Kaffekursus. For at jeres kunder kan få den bedste kaffe på vores produkt, tilbyder vi altid et gratis kaffekursus. Typisk plejer vi at afholde det her på matriklen, hvor en af vores uddannede baristaer, tager de tilmeldte igennem de mest brugte teknikker. Der er både et Espresso Basics og et Espresso Masters kursus. Her lærer de blandt andet også hvad det er der gør Caffè River til noget ganske særligt. De kommer til at få en indgående viden i kaffens historie og hvordan Caffè River har taget på sig at udvikle de bedste kaffeblends. Andre gange tager vi ud på din café og laver et simpelt lynkursus for dig og dine ansatte.

We use cookies to make this website work better for you and to track site visits anonymously. You can opt out if you like.