• Processen
  Processen
 • Social ansvarlighed
  Social ansvarlighed
 • Fantastisk kaffe
  Fantastisk kaffe
 • Latte Art mestre
  Latte Art mestre
 • Passion og teknologi
  Passion og teknologi

Caffè River er et familieejet italiensk kafferisteri som rister traditionel italiensk kaffe. Kaffen bliver ristet på vores risteri i Toscana - nærmere bestemt i den lille middelalder by Arezzo, lidt syd for Firenze. Vores italienske kulturarv betyder derfor at vi rister vores kaffe mørkere end det man typisk er vant til i Skandinavien. Vi har siden 1958 forsynet de norditalienske kaffebarer, og de seneste år er vi også begyndt at eksportere globalt. Brødrene Marco og Massimo, har arvet risteriet fra deres far og er dem der styrer Caffè River i dag.

vores historie

Gennem traditionelt håndværk med kaffeblends kan vi opnå den samme smag - hver gang. Det betyder for vores kunder at de kan levere det samme gode produkt - hver gang. Vi træner desuden dig og dine ansatte i at lave den bedste kop kaffe med vores produkt. På den måde opnår dit personale høj selvstændighed og du får mest ud af vores partnerskab og leverer kun det bedste produkt til dine kunder. Vi handler også med økologiske og fairtrade kaffebønner. Her arbejder vi ud fra et princip om closest connection. Det betyder, kort fortalt, at vi har direkte kontakt med de bønder der leverer kaffebønnerne. Vores ansvar er ikke kun socialt, men i høj grad også på den service du får, når vi er din leverandør. Vi står til rådighed 24/7 - enten på telefon eller via vores app. Fra du ringer med et problem er vi i gang til det problem er løst. Og vi løber aldrig tør for kaffe.

website5

We use cookies to make this website work better for you and to track site visits anonymously. You can opt out if you like.