• Processen
  Processen
 • Social ansvarlighed
  Social ansvarlighed
 • Fantastisk kaffe
  Fantastisk kaffe
 • Latte Art mestre
  Latte Art mestre
 • Passion og teknologi
  Passion og teknologi

NYSTARTET Som nystartet kan det godt være svært at navigere i hvilke kaffeprodukter dine kunder får den bedste oplevelse med. Her står vi selvfølgelig til fuld rådighed med vores viden og vejledning. Alt efter hvilket koncept du lægger dig op af, så har vi gennem flere års erfaring en indgående viden i hvad du højest sandsynligt vil have størst succes med at sælge fra netop din café.

 website4

Vi har mange særligt udvalgte sorter af kaffe, som alle bliver ristet fra vores lille risteri i Arezzo. Netop et risteri er det der er afgørende for den kaffesmag du får. I modsætning til mange mindre risterier - både ude og herhjemme, så har vi smagskonsistens på al vores kaffe. Dvs. At det produkt du prøver til en smagning hos os, er samtidig det du får lov at servere for dine kunder.

 website2

Vi har typisk to udgangspunkter; Vores berømte K80 kaffe som typisk bliver brugt af vores lidt større kunder da den har en fantastisk aroma og en helt uovertruffen crema. Den er inde for kaffeverdenen en sikker vinder netop på grund af smag. Hvis du ikke er overbevist, så prøv selv - så kan du se hvad vi taler om. Den har også en lillebror som hedder H60 som også rangerer virkelig højt på rangstien over verdens bedste kaffe. Begge kaffer er det man kalder et blend. Dvs. at de er en kombination af flere forskellige sorter af kaffebønner, nøje afmålt og ristet på samme måde hver gang, for at opnå den samme smag og aroma.

Netop fordi de er sammensat af flere sorter af bønner, så gør det at den certificeringsmæssigt ikke kan godkendes til økologi. Men det kan vores Bufumbo og Jamao. Bufumboen er helt sikkert vores bestseller og den vi sælger mest af. Ud over at være en fantastisk kaffe, er den også et godt projekt da du ved at købe den her kaffe støtter vores bønder direkte. Det er fedt, og noget du som mindre erhvervsdrivende kan fortælle dine kunder og opbygge positiv relation omkring. Det samme gælder Jamaoen som kommer fra den dominikanske republik og i sin tid var et Oxfam projekt der skulle aktivere de lokale bønder.

We use cookies to make this website work better for you and to track site visits anonymously. You can opt out if you like.