• Processen
  Processen
 • Social ansvarlighed
  Social ansvarlighed
 • Fantastisk kaffe
  Fantastisk kaffe
 • Latte Art mestre
  Latte Art mestre
 • Passion og teknologi
  Passion og teknologi

Vi har gennem mange års god service og rettidig omhu, opbygget en fantastisk og loyal kundegruppe. Det er vi meget stolte af - og det er vores kunder vist også. Flere af dem er endda gået så vidt at nævne os på deres hjemmesider som deres faste leverandør.

website

Vi har en ting for øje; at du sælger mere kaffe! For at kunne gøre det bedst muligt, er det vigtigt at det hele kører forholdsvis gnidningsfrit. Så ud over vores fantastiske kaffekurser, er her et par tips der gør at du får mest ud af os. Vær klar over hvad det er du vil bestille når du ringer. Jo - vi kan godt slå din tidligere ordre op, men det kræver vi går gennem vores tidligere fakturaer, og det kan godt tage lidt tid. Det er heller ikke altid vi står i nærheden af en computer når du ringer. Skal du have service på maskinen er det som bekendt os du ringer til. Igen er det her en god idé at komme med så meget information som overhovedet muligt, så vi ved hvad vi skal sige til de service folk vi bestiller - HVIS der da overhovedet skal service på din maskine.

 website2

Nogen gange er der er ansat der har taget strømmen fra dagen før eller glemt at rense med Pullymilk og Cafiza. Et langt stykke hen ad vejen er det en rigtig god idé at tjekke nogen af de ting, inden vi sender folk ud. Og det er også en noget mere rentabel forretning på den lange bane. Har du styr på de småting og har du sat dine ansatte ind i den procedure, så er der faktisk intet der forhindrer dig i at modtage den bedste service fra os.

We use cookies to make this website work better for you and to track site visits anonymously. You can opt out if you like.