• Πρωταθλητές Latte Art
  Πρωταθλητές Latte Art
 • Επεκτατικό όραμα
  Επεκτατικό όραμα
 • Κοινωνική συνείδηση
  Κοινωνική συνείδηση
 • Πάθος και Τεχνολογία
  Πάθος και Τεχνολογία
 • Υπέροχος καφές
  Υπέροχος καφές

Η ιστορία μας ξεκινά ήδη από το 1958 από μια πόλη της Ιταλίας και ειδικότερα της περιφέρειας της Τοσκάνης, το Αρέτσο, την πόλη που αντιπροσωπεύει τις ρίζες μας και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας ενώ αποτελεί την πόλη από όπου παρατηρούμε διαφορετικά τον κόσμο.

Μέσα σε 50 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά για εμάς, αλλά το πάθος μας για υψηλής ποιότητας καφέ δεν έχει μειωθεί ούτε στο ελάχιστο.

Αντίθετα, πάντοτε με τον ύψιστο σεβασμό στην Ιταλική παράδοση, είμαστε σε θέση να λανσάρουμε συνεχώς το ολοένα και πιο καινοτόμο εργασιακό μας στυλ και να τελειοποιούμε τον καφέ που καβουρδίζουμε με φροντίδα και προσοχή. Η εστίαση μας αυτή στην πρωτοπορία συνδυάζεται με μια ώριμη συναίσθηση σχετικά με τις κινήσεις που καλούμαστε να κάνουμε για την βελτίωση της αγοράς, της κοινωνίας και του κόσμου μας.

arezzo

Τελικά, η αποστολή μας συνοψίζεται στη θέληση μας «να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας καφέ, δίνοντας στο τελικό καταναλωτή μια στιγμή πλήρους γευστικής απόλαυσης που όμως θα μπορεί να τη βιώσει με όλες του τις αισθήσεις και να εξασφαλίσουμε την επαγγελματική επιτυχία του barista».

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε αυτόν τον ιστότοπο να λειτουργεί καλύτερα για εσάς και για να παρακολουθείτε ανώνυμα τις επισκέψεις ιστότοπου. Μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε.