Risteprocessen

Kernen i forarbejdelsen af kaffe er uden tvivl ristningen, som til dels stadig er en mystisk proces, specielt når man tænker på de mange kemiske forandringer som foregår i ristningen. Udfaldet derimod er heldigvis kendt; effekten af varmen på bønnerne skaber en skøbelig verden af aromi ud af en inaktiv og smagløs grøn bønne.

Caffè River leder altid efter den bedst mulige kvalitet, og har i mange år opnået den økologiske certificering.

UTZ

Vi tror fast og holdent på at alle virksomheder har et stort ansvar i forhold til deres interessenter; Kunderne, leverandører, samarbejdspartnere, fællesskaber og miljøet.

arabica kaffe Økologisk certificeret

Denne fantastiske Bugisu arabica kaffe er blevet kultiveret på de dramatiske højder af Mount Elgon af 343 familier der bekæmper fattigdom gennem en bedre kvalitet kaffe. 

San Marcos de Tarrazú

På bjergtinderne over San Marcos de Tarrazú, er her hvor Don Minor Esquivel og hans kone Doña Dilcia med deres tre børn Yaindra, Nitzi og Bryan producerer deres exceptionelt gode kaffe.

Nilton Almeida forvalter Fazenda São Francisco som blev stiftet af hans far på bakkerne af Mogiana. Denne kaffe er et fantastisk eksempel på den Brasilianske specialitet, rig og afbalanceret.

Vores direkte kontakt med producenterne, især med de mindre og med dem, der er yderst stolte og ansvarlige for deres vidunderlige kaffe, som de producerer, giver os mulighed for at tilføje en overlegen værdi til den kommercielle kaffe, men et så højt niveau skal utvivlsomt defineres special kaffe.

Espresso kaffe er traditionelt en blanding af forskellige oprindelse for blandt andet at opnå den største sanselige oplevelse. Det på trods er der flere og flere cafeer, der vælger at én eller flere single origin kaffer.

Kaffebønner til espresso

De cafeer, der vælger Caffé River som samarbejdspartner har, uanset valg af produkt, foretaget et specifikt kvalitetsvalg at kunne tilbyde deres gæster.


Kaffebønner til espresso er ofte sammensat med bønner fra forskellige oprindelser, som er udvalgte og blandede for at skabe et udsøgt og eksklusivt blend, som udnytter de unikke egenskaber, som espressomaskinen har.

We use cookies to make this website work better for you and to track site visits anonymously. You can opt out if you like.